Theorielessen voor de rijlessen

Theorielessen

Wanneer je begint met rijlessen is het verstandig om je theorie-examen zo snel mogelijk te halen. Tijdens je rijlessen kom je onderdelen van de theorie die je moet leren namelijk voortdurend tegen. Ook is het verplicht om je theorie-examen te halen voordat je je praktijkexamen aanvraagt. Daarom is het wel net zo handig om dit zo snel mogelijk te doen, dan kom je niet in tijdsnood.

Leren voor je theorie-examen

Iedereen die zich bij ons inschrijft voor lessen krijgt een gratis iTheorie pakket t.w.v. €69,00 euro. Bij iTheorie kan je online oefenen voor je theorie-examen. Er is een online theorieboek waar je uit kan leren, met daarnaast verschillende oefentoetsen om je voor te bereiden op je examen. Naast het online oefenen bij iTheorie, oefen je in principe ook tijdens je rijlessen voor je theorie-examen. Tijdens je rijlessen kom je verschillende situaties en verkeersborden tegen en leer je hoe de lesauto in elkaar zit. De rijlessen helpen bij het oefenen voor je theorie-examen, maar het geldt ook andersom. Daarom adviseren wij ook om je theorie-examen zo snel mogelijk aan te vragen.

CBR kosten

Naast de kosten voor je rijlessen en praktijkexamen zijn er nog andere kosten waar je rekening mee moet houden. Namelijk de CBR kosten. Om je examens te mogen maken moet je eerst een gezondheidsverklaring afleggen. Hier rekent het CBR €41,00 euro voor. Voor het theorie-examen zelf rekenen ze ook €41,00 euro.

Contact opnemen

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Klik dan hier voor de contactmogelijkheden.