Hoe gaan onze praktijk lessen?

Praktijklessen

In onderstaande tekst zullen wij je meer vertellen over de praktijklessen die wij aanbieden.

De lessen

Rijschool Arjan Kok biedt unieke rijlessen van 90 minuten, in tegenstelling tot de standaard 45, 50 of 60 minuten bij veel andere rijscholen. Uit ervaring hebben we geleerd dat deze langere lesduur de beste manier is om echt goed te kunnen oefenen. Bovendien, binnen deze 90 minuten is er ook tijd om een andere leerling op te halen, indien nodig. Wij begrijpen dat er soms onvoorziene omstandigheden zijn, daarom brengen wij geen kosten in rekening als je een les niet kunt maken. Bij Rijschool Arjan Kok kijken we samen met de leerling naar wanneer het beter uitkomt door in de agenda te puzzelen.

Spanning voor examen?

Vind jij het spannend om examen te gaan doen en denk jij dat je hier veel zenuwen bij gaat krijgen? Vraag de rijinstructeur voor tips! Met jaren ervaring als rijinstructeur weet hij natuurlijk als geen ander hoe het is. Wees dus niet bang om iets te vragen!

Praktijkexamen

Praktijkexamen aanvragen

Als je je theorie-examen gehaald hebt en je al een tijdje lessen volgt bij ons, vraag je je natuurlijk af wanneer je dan precies praktijkexamen gaat doen. Bij Rijschool Arjan Kok kijken wij samen met jou naar wat wijsheid is. Wij kunnen na een tijdje een goede inschatting maken, maar het is ook belangrijk of jij zelf denkt dat je er klaar voor bent. Op deze manier komen we gezamenlijk tot een conclusie en kunnen we samen een examen in gaan plannen. Let op! Het praktijkexamen vraag je dus samen met je instructeur aan.

Wat bieden wij jou

 • Een zeer enthousiaste, ervaren rijinstructeur.
 • Altijd rijden in dezelfde lesauto.
 • Persoonlijke en gezellige lessen van goede kwaliteit.
 • 90 minuten rijles om de les zo effectief mogelijk te maken.
 • Genoeg lessen, om je goed voor te bereiden op je examen.
 • CBR kosten

  Naast de kosten voor je rijlessen en praktijkexamen zijn er nog andere kosten waar je rekening mee moet houden. Namelijk de CBR kosten. Om je examens te mogen maken moet je eerst een gezondheidsverklaring afleggen. Hier rekent het CBR €44,50 euro voor. Voor het theorie-examen zelf rekenen ze €48,00 euro.

  Contact opnemen

  Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Klik dan hier voor de contactmogelijkheden.